Català
Castellà
Anglès
Francès
Alemany
Compri un gran Regal per als seus amics: OCIPACK
Activitats destacades Terra / Aire / Aigua Ocipacks Programes a mida Empreses OciGirona Contactar
  Terra                               
  Aire                               
  Aigua                               
 

Nota legal

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual de la web www.ocigirona.org i dels seus continguts (textos, imatges, so, àudio, vídeo, dissenys, creativitats,...) pertanyen al projecte Ocigirona (d’ara endavant Ocigirona).

L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre i quan sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibit la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

Ocigirona es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en la seva seu web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en la que aquests apareguin representats o localitzats.

Ocigirona perseguirà l’incompliment de les anteriors condicions així com qualsevol utilització indeguda dels continguts presentats en la seva seu web exercitant totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

Ocigirona tan sols autoritza esments als seus continguts en altres seus web, com el tractament que aquestes consideren, sempre i quan el nom del domini (www.ocigirona.org)  quedi suficientment representat. En el cas de disposar d’ un enllaç hipertext a alguna de les seves pàgines, l’ usuari ha de saber que està entrant a Ocigirona i ha de percebre en el seu navegador la seva direcció URL.

En relació a la informació de contacte facilitat per els usuaris a través de la seu web, totes les dades es mantenen en la més estricta Privacitat d’ acord amb la legislació vigent. Ocigirona compleix aquesta legislació respecte a la protecció de dades personals dels seus subscriptors i els manté en la més estricta confidencialitat d’ acord amb lo disposat en la Llei Orgànica 15/99 del 13 de desembre de 1999 sobre protecció de Dades de Caràcter Personal.

Termes i condicions

Els preus dels productes que ofereix Ocigirona són exactament els mateixos o inferiors als que tenen les empreses que ofereixen les activitats. L’objectiu principal de l’ Associació Ocigirona, sense ànim de lucre, és facilitar la informació i el procés de reserva de tota la oferta d’oci de la Província de Girona des d’un sol punt: www.ocigirona.org.

Funcionament del procés de reserva:

Ocigirona facilita el procés de reserva d’activitats d’oci a través de la web o enviant e-mail a info@ocigirona.org

 A través de la web el funcionament del procés de reserva és el següent:

1. Procés de selecció de l’activitat a realitzar, un cop decidida l’activitat es segueix en el procés de compra on hem d’emplenar les dades personals.

2. Per realitzar la reserva en ferm cal introduir les dades de la targeta de crèdit directament a la plataforma de pagament Cyberpac (servidor segur) i el client rebrà una resposta si la reserva s’ha realitzat correctament o si hi ha hagut un error en el procés de reserva.

3. En cas de confirmació, en un termini màxim de 48 hores el client rebrà les dades de l’empresa on es farà l’activitat, el telèfon de contacte, el lloc i l’hora on s’ha de presentar el client per fer l’activitat i un número de confirmació de reserva.
En cas d’error, sempre contactin amb Ocigirona via telèfon o e-mail.

4. Un cop finalitzada la reserva i realitzada l’activitat rebrà una enquesta de satisfacció molt breu i senzilla per tal de millorar els nostres serveis.

Anul·lacions i reemborsaments

Anul·lació per part del client:

Si el client desisteix del servei contractat un cop confirmada la reserva:

- Des del moment de fer la reserva fins 20 dies abans de l’inici de l’activitat, Ocigirona retornarà el total de l’import pagat.
- Entre els 19 i 3 dies abans de l’inici de l’activitat el client perd un 25 % de l’import pagat.
- 48 h abans de l’inici de l’activitat el client perd el 50% de l’import pagat.
- 24 h abans de l’inici de l’activitat el client perd el 75 % de l’import pagat.
- No es tindrà dret a cap reembossament si la cancel·lació es fa el mateix dia que es realitza l’activitat o si no es presenten els clients.

Anul·lació per part d’Ocigirona:

- Si Ocigirona es veu obligat a anul·lar o modificar de manera significativa una activitat, ho haurà de notificar al client el més aviat possible per tal que aquest pugui optar a continuar i acceptar la modificació de l’activitat contractada inicialment, o anul·lar la reserva amb el dret de reembossament íntegre de les quantitats abonades, sense poder reclamar cap quantitat en concepte d’indemnització.

- Es consideren causes suficients per la modificació o anul·lació de les activitats contractades els casos de força major (circumstància aliena, anormal i imprevisible) i en cas de condicions meteorològiques adverses.

Política de protecció de dades

Introducció
Ocigirona és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre l’ús de la informació amb la finalitat de garantir el respecte de la privacitat i la protecció de les dades dels usuaris. La nostra Política de Privacitat exposa els procediments que aplica Ocigirona a la informació enviada per Internet per al maneig de les dades de caràcter personal i no personal, i està elaborada d’acord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Li preguem que llegeixi atentament aquesta Política de Privacitat abans d’utilitzar la pàgina web de Ocigirona (que des d’ara anomenarem “Lloc”).
Com s'utilitza la seva informació?
Ocigirona no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers tret que vostè ho autoritzi o Ocigirona estigui obligat a fer-lo per llei. Ocigirona no usarà ni compartirà la informació personal que vostè ens faciliti a través d’Internet per a finalitats no relacionades amb les aquí descrites sense comunicar-se-li prèviament perquè vostè pugui rebutjar tal possibilitat. Només compartirem la seva informació personal amb entitats de Ocigirona (incloses empreses filials i associades) i/o amb col·laboradors que actuïn en el nostre nom per tal de poder subministrar el servei o la informació que vostè hagi sol·licitat, així com per a consolidar l’emmagatzematge de dades o per a simplificar la gestió de les dades dels clients. Aquestes entitats i/o col·laboradors de Ocigirona estan subjectes a la nostra Política de Privacitat pel que fa a l’ús de la informació de caràcter personal, així com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.
Quina informació recopilem?
Informació no personal
En visitar el nostre Lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, fem servir per a recopilar i reunir informació sobre les pàgines visitades, l’ordre en el qual han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre d’altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d’identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre Lloc i a conèixer l’eficàcia de les nostres activitats promocionals.
Informació personal
En alguns espais del Lloc de Ocigirona, pot realitzar sol·licituds, expressar la seva opinió o subscriure’s a un dels nostres serveis a Internet. Les dades d’identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis. Ocigirona utilitza totes aquestes dades per a comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un millor servei.
Per què recopilem la seva informació personal?
LListes de correu
En ocasions, Ocigirona ofereix als visitants la possibilitat de facilitar la seva adreça de correu electrònic amb la finalitat de rebre un butlletí de notícies o informació sobre un servei. Aquestes adreces de correu només s’utilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses que no siguin filials de Ocigirona tret que vostè així ho autoritzi. A més, sempre li donarem l’oportunitat de rebutjar la recepció de dits materials.
Com protegim la seva informació?
Per a impedir l’accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per a mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per a salvaguardar les dades que hem recopilat a través d’Internet.
Accés a la seva informació.
Vostè té el dret d’accedir a la seva informació personal i corregir-la en qualsevol moment. Per a revisar, actualitzar o modificar la seva informació personal, posi’s en contacte amb nosaltres admin@ocigirona.org.
Llocs webs de tercers
La nostra Política de Privacitat només s’aplica als espais del Lloc web controlats per Ocigirona, i els enllaços a pàgines web de tercers només es faciliten per a la seva comoditat. És recomanable que consulti la Política de Privacitat d’aquests llocs web abans de facilitar-los dades de caràcter personal. Ocigirona no ha revisat tots els llocs web de tercers, no té control algun sobre ells i declina tota responsabilitat pel que fa a aquests llocs, el seu contingut i les seves polítiques de privacitat. Per això, Ocigirona no aprova ni actua en representació d’aquestes pàgines web ni de la informació, els productes o altres materials que puguin contenir.
Com contactar amb nosaltres?
La seva opinió és molt important per a nosaltres. Si té alguna pregunta o desitja realitzar algun comentari sobre la nostra Política de Privacitat, posi’s en contacte amb nosaltres admin@ocigirona.org. També pot fer-ho escrivint-nos.
Dades de contacte
Ocigirona
c/ Ample, 126 baixos 1ª
17200 Palafrugell
GIRONA
admin@ocigirona.org
 
EL MILLOR REGAL
Nous Ocipacks
1. Compra
2. Regala
3. Reserva
4. Gaudeix
© Projecte Ocigirona | Fax. 972 305 081 | info@ocigirona.org | Contactar | Nota Legal | © OciGirona 2017 | TIC
 
Terra   BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aire  BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aigua  Activitats nàutiques   Descens Fluvial amb caiac   Excursions a vela   Excursions amb caiac   Pesca   Xàrter a motor   Xàrter a vela
Empreses  A.T.M.A. Burricleta Giroguies Globus Empordà Kayak del Ter Kayaking Costa Brava Ocitània - Burricleta Pepa Bandera Charter Tela Marinera