Català
Castellà
Anglès
Francès
Alemany
Compri un gran Regal per als seus amics: OCIPACK
Activitats destacades Terra / Aire / Aigua Ocipacks Programes a mida Empreses OciGirona Contactar
  Terra                               
   Cicloturisme
   Cultural
   Lleure i Esport
   Paintball i Jocs Làser
   Rutes guiades
   Segway
   Senderisme
   Trekking Aquàtic
  Aire                               
  Aigua                               
 
L’encant de la Via Verda i els entorns A.T.M.A.
Preu x participant:
38.00 €
Nº Persones:
Descripció de l'activitat:
Recorreguts amb bicicleta de mitja distància entorn de la via verda del Carrilet Olot-Girona. Permeten tastar l’encant de la via verda o bé visitar zones que, sense estar a peu de via, parteixen d’aquesta i amaguen racons de bellesa sorprenent. Això és possible gràcies a la recollida dels participants i les bicicletes al final de la ruta.

'ELS VOLCANS I LA VILA DE SANTA PAU'
Ruta d’una jornada que inicia en el Centre Logístic de les Preses travessa el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa mostrant-nos la particular idiosincràsia d’aquesta regió. Pedalant damunt terrenys volcànics, vorejant els cons majestuosos, creuant camps de conreu i zones boscoses arribarem al poble de Santa Pau, enfilat en un turó al mig del pla, a la vora dreta del riu Ser. la vila vella de Santa Pau, declarada conjunt historicoartístic, ens sorprendrà amb el magnífic castell de planta quadrada amb finestrals gòtics, pati d’armes, la capella antiga i la torre mestra; també destaca la planta porticada, amb porxos diferents entre ells, alguns apuntats i d’altres rodons, coneguda popularment com el firal dels bous; i l’església parroquial de Santa Maria, edifici gòtic, d’una sola nau amb el campanar quadrat.

'VIA VERDA DEL CARRILET OLOT-AMER'
Les vies verdes de Girona s’han convertir en un eix de comunicació entre els Pirineus i la Costa Brava. El tram que uneix Olot amb Girona amaga molts paisatges: les petites parcel•les conreades; la fèrtil Vall d’en Bas regada pel Fluvià i els seus afluents; la partió de les conques del Fluvià i el Ter al coll d’en Bas, o la vall del Brugent. Aquesta és una Ruta d’una jornada que ressalta pel seu paisatge canviant on trobem falles, fonts minerals, alzinars i fagedes, planes i valls, conreus i pastures, volcans i cingleres, industries i masos... en fi tot un ventall de sorpreses al llarg d’un itinerari d’allò més complert.  
Durada:
1 dia 
Nivell d'esforç:
Moderat
Adequat per a:
Infants (0-5)
Nens/es (5-14)
Adolescents (14-18)
Adults (+18)
Jubilats (+65)
Grups:
Min: 3  Max:16
Requeriments:
El preu inclou:
- Bicicleta.
- Casc.
- Guia descriptiva amb llibre de ruta.
- Assistència.
- Trànsfer.
- Altres complements: alforges, guants, kit bàsic de reparació, bossa lectora de mapes, etc.
Característiques:
Entorn:
  Terra                                  
  Cicloturisme 
Comarques:
Gironès
La Garrotxa
La Selva
Disponibilitat:
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Disponibilitat:
Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
 
 
EL MILLOR REGAL
Nous Ocipacks
1. Compra
2. Regala
3. Reserva
4. Gaudeix
© Projecte Ocigirona | Fax. 972 305 081 | info@ocigirona.org | Contactar | Nota Legal | © OciGirona 2017 | TIC
 
Terra   BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aire  BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aigua  Activitats nàutiques   Descens Fluvial amb caiac   Excursions a vela   Excursions amb caiac   Pesca   Xàrter a motor   Xàrter a vela
Empreses  A.T.M.A. Burricleta Giroguies Globus Empordà Kayak del Ter Kayaking Costa Brava Ocitània - Burricleta Pepa Bandera Charter Tela Marinera