Català
Castellà
Anglès
Francès
Alemany
Compri un gran Regal per als seus amics: OCIPACK
Activitats destacades Terra / Aire / Aigua Ocipacks Programes a mida Empreses OciGirona Contactar
  Terra                               
   Cicloturisme
   Cultural
   Lleure i Esport
   Paintball i Jocs Làser
   Rutes guiades
   Segway
   Senderisme
   Trekking Aquàtic
  Aire                               
  Aigua                               
 
Rutes familiars A.T.M.A.
Preu x participant:
21.00 €
Nº Persones:
Descripció de l'activitat:
Tres rutes pensades especialment per gaudir amb tota la família; recorreguts suaus on podem passejar amb els nens i/o els infants mentre descobrim indrets emblemàtics de la Garrotxa com els Hostalets d’en Bas, el Parc de Pedra Tosca, els paratges de la Moixina o les fonts de Sant Roc.

'LA VALL D'EN BAS EN FAMÍLIA: ELS HOSTALETS I EL MALLOLl'
La ruta transcorre per la Plana de la Vall d'en Bas emmarcada per les siluetes del Puigsacalm i el massís de Santa Magdalena. La Vall, una de les més fèrtils de Catalunya, està formada per un mosaic de conreus solcats per rierols que desemboquen al riu Fluvià. Durant el recorregut destaquen: la Vila del Mallol i el nucli d'Hostalets d’en Bas, dos nuclis catalogats com a conjunts historicoartístics; i la Cooperativa de la Vall d'en Bas.

'LA VIA VERDA:INFANTIL FAMILIAR'
La ruta està pensada per fer amb els més menuts de la casa. La Via Verda del Carrilet ens aproparà al Parc de Pedra Tosca on podrem passejar pel laberint de camins, parets seques, artigues i cabanes; un racó de gran encant que ens mostra com l’home modifica el terreny i el paisatge fins i tot en condicions de gran duresa. L’itinerari segueix la via verda del carrilet fins a les Fonts de Sant Roc, un paratge fresquívol a la llera del riu Fluvià idoni per una merescuda paradeta abans de la tornada.

'LA VALL DEL CORB I ELS PARATGES DE LA MOIXINA'
Aquesta ruta passa al peu de l’espectacular cinglera de la serra del Corb mentre voreja els camps que la gent de la contrada continua conreant. Des de la casa de la Quintana ens acosta als paratges de la Moixina a Olot. La Moixina és una Reserva Natural de gran interès tan pels seus recursos naturals com culturals i artístics un paisatge particular que ha estat vastament pintat pels artistes més diversos. La tornada a les Preses la farem per la via verda tot creuant el Parc de Pedra Tosca i les terres de la Vall d'en Bas. 
Durada:
1/2 dia 
Nivell d'esforç:
Baix
Adequat per a:
Infants (0-5)
Nens/es (5-14)
Adolescents (14-18)
Adults (+18)
Jubilats (+65)
Grups:
Min: 1  Max:20
Requeriments:
El preu inclou:
-Bicicleta.
-Casc.
-Guia descriptiva amb llibre de ruta.
-Assistència.

Opcional:
-Cadireta per nens 2 €.
-Barra remolcadora 15 €.

-Altres complements: alforges, guants, kit bàsic de reparació, farmaciola de viatge, seient de gel, bossa lectora de mapes, etc.
Característiques:
Entorn:
  Terra                                  
  Cicloturisme 
Comarques:
La Garrotxa
Disponibilitat:
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Disponibilitat:
Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
 
 
EL MILLOR REGAL
Nous Ocipacks
1. Compra
2. Regala
3. Reserva
4. Gaudeix
© Projecte Ocigirona | Fax. 972 305 081 | info@ocigirona.org | Contactar | Nota Legal | © OciGirona 2017 | TIC
 
Terra   BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aire  BTT   Cicloturisme   Cultural   Lleure i Esport   Paintball i Jocs Làser   Rutes guiades   Segway   Senderisme   Trekking acuático  Aigua  Activitats nàutiques   Descens Fluvial amb caiac   Excursions a vela   Excursions amb caiac   Pesca   Xàrter a motor   Xàrter a vela
Empreses  A.T.M.A. Burricleta Giroguies Globus Empordà Kayak del Ter Kayaking Costa Brava Ocitània - Burricleta Pepa Bandera Charter Tela Marinera